Gastenboek

Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over de boeken van Marique Maas op deze website te plaatsen. Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam.

 • "Nog even een aanvulling op mijn vorige reactie...Zou wel heel gaaf zijn als deze boeken verfilmd zouden worden!!! (Na hoop ik een deel 3 en of 4!!!) Misschien wel met Jan Kooijman als Daniel en Angela Schijf als Nadine...Enne, laat even weten hoe je zelf denkt over de mogelijkheid over deel 3 van Muren van glas (of nog meer!!!) Het einde is nog zo open, dat het haast schreeuwt om een vervolg! Moest ik toch nog ff kwijt. ;-)Groetjes!!!"
  Sonja Pieterse op 30 september 2013
 • "Hai Marique, Gisteravond aan deel 2 begonnen, vanmorgen uitgelezen...!!!Wat zijn het heerlijke boeken om zo weg te lezen "Muren van Glas". Ik kan eigenlijk niet geloven dat de passie tussen Daniel en Nadine hierna ophoud. Ik hoop toch echt dat je nu op deze nazomerse zonnige dag al stiekem aan deel 3 bezig bent! Als ik nu al de hoeveelheid reacties lees op je site. Ben ik zeker niet de enige met deze wens...Ik zou zeggen geef er gehoor aan!!! Geef Nadine en Daniel een mooie toekomst! Mijn complimenten voor je mooie en heerlijk geschreven boeken. Lieve groetjes."
  Sonja Pieterse op 30 september 2013
 • "Hoi marique, Ik heb gisteren het tweede deel van mijn man gekregen. Met spijt moet ik melden hij is weer uit!! Zo jammer... maar wat een geweldig heerlijk boek!! Ik heb gezien dat de vraag al 100x is gesteld maar komt er nog een derde deel?? Ik hoop het zo!!! Ik wacht dan ook in spanning af"
  esmeralda op 29 september 2013
 • "Beste Marique, ik heb nu in twee dagen beide delen uitgelezen. En moet zeggen zijn verslavende boeken. Ik zat er werkelijk helemaal in. Ik hoop van harte dat er in ieder geval een derde deel komt. Want het voelt alsof er nog veel meer te gebeuren staat tussen Daniël en Nadine."
  Chantal op 28 september 2013
 • "Ik hoop zo dat je al aan deel 3 aan't schrijven bent!"
  viev op 27 september 2013
 • "Hoi Marique, Natúúrlijk kon ik niet wachten tot het weekend om het 2e deel te gaan lezen. Dus bedankt voor deze doorwaakte nacht... ik moet eerlijk zeggen dat ik de spanning in het 1e deel groter vond dan in deze, waarschijnlijk ook om dat de "slotscène" niet echt mijn ding is. Maar 't blijft een geil boek :-) Hopelijk vind je(of heb je dat al gevonden?) nog genoeg inspiratie om een 3e deel te schrijven. Al het goede komt in drieën toch......"
  Karin op 27 september 2013
 • "Hallo 'Marique', Net deel 2 uitgelezen...alweer zo'n mooi boek. In één ruk uitgelezen. Het leest ook zo lekker weg en je bent zo benieuwd hoe het af gaat lopen. Wel een beetje een onbevredigend einde. Ik hoop dan ook dat er nog een deel 3 komt. In ieder geval bedankt voor deze twee mooie delen!"
  Wendy op 26 september 2013
 • "Hoi "Marique", Ik heb vanmorgen deel 2 harde grenzen gekocht! Eindelijk verder met het verhaal van Daniel en Nadine! :) Ik heb je boek net uit, weer een heerlijk boek! Ik hoop echt dat je nog even verder gaat met deze boekenreeks en kan niet wachten op deel 3, lijkt me dat er nog genoeg verhaallijnen te bedenken zijn"
  Miranda op 26 september 2013
 • "Beste Marique, in 1 zucht heb ik ook deel 2 uitgelezen! Een heerlijk, romantisch, sensueel boek! Goed geschreven, gewoon een heerlijk boek om even lekker bij weg te dromen! Wordt er ook een deel 3 geschreven of meerdere delen? Heb nog lang kan niet genoeg van Daniël en Nadien. Dankjewel!"
  Hanna op 26 september 2013
 • "Inmiddels al veel van dit soort genre boeken gelezen waaronder 50 tinten trilogie. Jammer dat na de 50 tinten op elk boek in dit gene hierna verwezen word, doet afbreuk aan de schrijver van de andere boeken vind ik. Ik noem het meeliften op het succes van de 50 tinten reeks. Moet zeggen dat dat de 1e van dit genre was waardoor mijn interesse gewerkt werd. Muren van glas, de ontmoeting is en boek wat lekker weg leest, het nodigd mij als lezer uit om het boek snel weer op te pakken nadat ik geen tijd meer had om verder te lezen gewoon omdat ik wil weten hoe het verder gaat. Ik kan me in het verhaal verplaatsen er helemaal in zitten. Ben blij dat het 2e deel vandaag uit is gekomen en kan niet wachten hier in te beginnen. Ik ken Esther verhoef niet als auteur van andere boeken, maar voor wat mij betreft had zij geen pseudoniem hoeven te gebruiken. (die overigens meteen voorop het boek weer te niet word gedaan, vreemd zelfs) het is een prachtig boek, niet beter of slechter dan 50 tinten, anders met het zelfde onderwerp. Maar een ding is duidelijk doordat ik van de crossfire serie tot aan de getrouwd met een miljonair-serie heb gelezen, ik wel kan zeggen dat Esther dit genre ook beheerst. Hopelijk besluit Esther zich nogmaals in een soort gelijk genre te storten en na uren lang schrijfwerk weer en prachtig boek (reeks) op de markt te brengen. Bedankt voor dit prachtige boek. Groeten, Esther"
  Esther Zantingh op 26 september 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoeveel is 1 + 2? (anti-spam vraag)

E-mailadres wordt niet getoond.