Gastenboek

Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over de boeken van Marique Maas op deze website te plaatsen. Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam.

 • "Beste Marique, Net deel 2 uit, jammer genoeg.... veel te snel, maar ja ;-) Ik vind er nog best een open einde aan zitten. Komen er nog meer delen? En wanneer, het is zo jammer als je niet in het verhaal kan blijven."
  janssen op 26 september 2013
 • "Beste ''Marique", Ik heb je boek net in een zucht uitgelezen en wil je graag complimenteren met een mooi en interessant geschreven boek. Door het goede verhaal blijf je doorlezen en ik ben dan ook erg benieuwd naar het 2e deel van de Muren van Glas serie. Dankjewel!"
  Margriet op 5 september 2013
 • "Beste "Marique", Zojuist je boek, dat ik bij toeval tegenkwam in de bibliotheek met een briefje op de buitenkant "Marique Maas = Esther Verhoef", uit gelezen. Paar vragen/opmerkingen. Waarom een "antwoord op 50 tinten", hét sprookje van de afgelopen periode? Het is ook geen antwoord want het is vergelijkbaar. Ik zou "de salto's" eruit halen, die horen bij Anastasia. Pag.83:over de eigen specifieke geuren en melange van veelgebruikte kruiden in de keuken. Beter zou het zijn als moeder de quiche had gemaakt, dan zouden die geuren daarvan nog in het huis hangen. Pag. 256: regel 17/18. Ik loop langs haar heen naar binnen, Yvonne trekt de deur achter me dicht. Dat kan je niet zelf doen als je er eerst voorbij loopt. Desalniettemin: lekker boek om te lezen. Zal zeker ook het tweede boek gaan lezen. Voor mij ben je nog altijd de beste schrijfster van Nederland, zeker wat betreft de literaire thrillers!"
  Erna op 23 augustus 2013
  • "Beste Erna, Wat een fijne reactie. We hebben ze graag zo uitgebreid! "Het antwoord op" en andere uitingen op de cover/billboards zijn keuzes van de uitgeverij. Aan de basis van 'Muren van Glas' liggen erotische scènes die in 2006 zijn geschreven als onderdeel van een thriller, en die vanwege het expliciete karakter niet zijn gepubliceerd. Navraag leerde dat de salto een knipoog is naar 'Millie' van Helen Walsh (2005), een boek dat Esther in de periode las en waarin deze beeldspraak opvallend vaak voorkomt. Nogmaals dank voor je reactie, en nog veel leesplezier gewenst!"
   Antwoord van Marique Maas op 24 augustus 2013
 • "boek 1 geweldig!! wachten op deel 2 duurt erg lang ;-) kan niet wachten hoop op meerdere delen!"
  vlinder op 22 augustus 2013
 • "Op het strand net je boek uit en baalde en beetje van het einde, maar lees net op Twitter dat er een deel 2 komt! Gelukkig!!!"
  Wilma op 20 augustus 2013
 • "Wauw, echt een heerlijk boek! Voor ik het wist was het uit. Echt meeslepend. Helaas was het eind niet wat ik verwachtte maar het maakt me erg nieuwsgierig naar de volgende delen. Hopelijk volgen er meerdere! Een moord, zoals veel mensen wensen, mag van mij uit blijven. :)"
  mirjam op 16 augustus 2013
 • "Hallo muren van glas echt leuk geschreven boek. Leesde zeer vlot, kijk al uit naar het 2de boek! Blijft het bij 2 delen van dit verhaal of mogen we nog een deel verwachten? Groetjes"
  chiva op 15 augustus 2013
  • "Beste Chiva, Tot dusver zijn er twee delen gepland. Misschien komen er meer delen, maar dat is nu nog niet bekend. "
   Antwoord van Marique Maas op 16 augustus 2013
 • "Fijn boek om te lezen. Hoop op veel vervolg delen."
  janie op 9 augustus 2013
 • "In 1 middag uitgelezen, heerlijk, alleen heel jammer van t eind! Er komt vast een waanzinnig vervolg om t goed te maken. X van een vervent lezeres van Esther verhoef"
  Bianca op 5 augustus 2013
  • "Komt inderdaad helemaal goed, Bianca!"
   Antwoord van Marique Maas op 6 augustus 2013
 • "Wat een super boek. Veel beter dan 50 tinten grijs, dat vol vertaalfouten staat. Hopelijk komen er nog veel delen van dit boek! Vriendelijke groet, Jessie."
  Jessie op 31 juli 2013

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoeveel is 1 + 2? (anti-spam vraag)

E-mailadres wordt niet getoond.