Gastenboek

Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over de boeken van Marique Maas op deze website te plaatsen. Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam.

 • "Wanneer komt er een volgend deel of evt volledige nieuwe serid?"
  Ingrid op 18 december 2017
 • "Ohhhhhhhhhhhh nee dit kan toch niet het eind zijn komt er ook nog een deel 4?"
  Gaby op 27 oktober 2017
 • "Super serie, heb ze zeker al een keer of drie gelezen en ze blijven fantastisch. Hopelijk volgen er snel nog boeken. Je schrijft zoo goed. Dankjewel"
  Arlette op 3 augustus 2017
 • "Pfff alledrie de boeken in 1 ruk uitgelezen. Kan niet wachten op weer zo'n serie van Maique Maas"
  Lonnie op 25 juli 2017
 • "Dag, ook ik heb genoten van het eerste deel. De twee volgende boeken krijg ik binnenkort van mijn vriendin Marijke. Ik hoop dat de schrijfster nog verder wil gaan."
  Mies op 20 januari 2017
 • "Hoi Marique, Allereerst: wat een geweldige boeken!!! Heb ze alle 3 gelezen en ze zijn stuk voor stuk adembenemend... heel "beeldend" geschreven, je waand je dan ook echt in de wereld van Denise!!! Het mooie aan je trilogie vind ik dat je goed een deel kunt lezen en als je een hele tijd erna het volgende deel leest je er zo weer inzit, de terugkoppeling naar het vorige deel, de vorige delen, is fenomenaal.... je hebt niet het idee dat je iets dubbel leest maar weet wel weer waar het om draait!! Echt mijn complimenten... ik hoop op een vierde deel... die komt toch zeker wel hè of niet?? Ze gaan zich settelen en ik ben benieuwd hoe het verder gaat... Liefs x Sofie"
  Sofie op 26 oktober 2016
 • "Dit derde deel,kan toch niet het laatste zijn We willen toch allemaal weten hoe dit verder met hun gaat!!! Bleh"
  Irma jager op 7 oktober 2016
 • "Monique Maas, je wilde deze genre 'onderzoeken' en dat is meer dan 100% gelukt. WAUW wat een boeken! Je bent helemaal geslaagd en ik hoop dat je plezier hebt gehad in het schrijven van deze boeken zodat je nog veel meer gaat schrijven. Of dat een deel 4 wordt of een heel nieuw verhaal! Go for it!!!"
  Lara op 8 juli 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoeveel is 1 + 2? (anti-spam vraag)

E-mailadres wordt niet getoond.