Gastenboek

Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over de boeken van Marique Maas op deze website te plaatsen. Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam.

 • "Ik heb het boek in 1 adem uitgelezen. Heerlijk ontspannen om te lezen en inderdaad beter geschreven dan 50 tinten. Ik kan niet wachten tot het volgende deel."
  Cindy op 30 juli 2013
 • "WAT EEN GEWELDIG BOEK, 50 tinten grijs is hier niks bij, ik heb het boek bijna uit en ik kan niet wachten tot september voor het volgende deel, en ik hoop dat er nog veel meer delen komen!"
  Sophia op 27 juli 2013
 • "Wow, wat een talent heeft mijn naamgenoot. Was ik al een echte liefhebber van de thrillers Close up, Deja Vu, Rendez-Vous en Alles Te Verliezen ben ik daarna diep onder de indruk geraakt van Tegenlicht en nu heb ik in twee dagen Muren Van Glas De Ontmoeting verslonden, kreeg ik het nou warm van de zon of.... puur leesplezier! Waanzinnig goed dat je ook dit genre aan durft, ik kan niet wachten op deel twee. Liefs, Esther"
  Esther op 11 juli 2013
 • "Super mooi boek. Beter geschreven als 50 tinten"
  hetty op 27 juni 2013
 • "Met Muren van glas- de ontmoeting- kan Marique Maas (pseudoniem Esther Verhoef) zomaar eens hét boek voor de zomer van 2013 hebben geschreven. Deze luchtige onvervalste Nederlandse erotische roman heeft alles wat vrouwen in het genre ‘tinten grijs’ zouden willen lezen. Er is een snelle knappe en zeer rijke, succesvolle man en een mooie jonge vrouw met haar eigen cateringbedrijf. Ze ontmoeten elkaar in Amsterdam en na een lunch in het Okura slaan de vonken over op het tweetal. Het beschrijven van de amoureuze ontwikkelingen kan gerust aan Marique Maas worden overgelaten. Diners op toplocaties worden smakelijke voorproefjes van de prikkelend beschreven seksuele escapades die Daniel Holland en Nadine de Jong gaan beleven. Hij is een tikkeltje dominant met een moeilijk doorgrondbaar gevoelsleven maar lijkt toch de ideale partner voor de hevig verliefde Nadine. Een heerlijke reis door Europese wereldsteden, business flights, hotelsuites, diamonds, Fashion, gadgets en a lot of money geven Muren van glas een luxueuze uitstraling. Love It. Claar van Lieshout juni2013"
  claar van lieshout op 9 juni 2013
 • "Heb net het vooruitleesexemplaar uitgelezen! En een nadeel van een boek al mogen lezen vóór het uitkomt, is dat je nóg langer moet wachten op het volgende deel! Ik wil méér!!! Ik ben fan :-) Vanavond recensie op mijn blog plaatsen! (biebmiepje.wordpress.com)"
  biebmiepje Judith op 2 juni 2013
 • "Leuk zeg, die recepten. Ik ga vanavond gelijk het chocoladetaartje uitproberen."
  Nathalie op 30 mei 2013
 • "Hoi Esther/Marique, Ik heb net het leesfragment gelezen en wacht (een beetje ongeduldig) af tot het boek in de winkel ligt. Ik kijk er erg naar uit! Groet, Maartje"
  Maartje op 30 mei 2013
 • "Hey Marique (Esther), Kan niet wachten tot hij uit is ;-) Ben echt reuze nieuwsgierig!! Waarschijnlijk kunnen we niet stoppen met lezen... Lieve groet, Inge"
  Inge op 30 mei 2013
 • "Knappe website. Ik heb een leesexemplaar van Muren van glas ontvangen en kan er na het weekend in beginnen. Zal hier zeker mijn mening achterlaten."
  Ingrid op 30 mei 2013
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoeveel is 1 + 2? (anti-spam vraag)

E-mailadres wordt niet getoond.